Update Hengelo

Update over onze bakkenist Freddy.

Onderweg vanuit het ziekenhuis terug richting het Zeeuwse, klim ik weer in de pen om jullie een update te geven over de situatie van onze vriend Freddy.

Het gaat elke dag beter met Freddy. Gisteren hebben ze de 2 drains voor zijn klaplong verwijderd en dit geeft hem weer wat ruimte om voorzichtig aan weer wat rond te lopen. Zoals hij het zelf verwoord; “ik ben weer vrij man”

De breukjes die hij aan de buitenkant van het onderste stuk van zijn ruggenwervel heeft opgelopen, zijn volgens hem nog wel behoorlijk pijnlijk, maar dragelijk.

Inmiddels zijn ze bezig over het transport om hem terug te brengen naar een ziekenhuis dicht bij zijn woonplaats, maar dit is best een geregel, ook qua communicatie. Het gaat waarschijnlijk nog 1 dag of 2 duren voordat hij wordt vervoerd. Even afwachten dus. De afgelopen dagen hebben wij contact gehouden via de telefoon en is Estelle bij hem gebleven, wat voor Freddy super was. We zijn ontzettend dankbaar dat onze vriend zo goed hersteld en hopen voor hem dat het geregel met het transport snel rond is, zodat hij naar huis kan.

Keep you posted🏁🤞🍀🍀🍀🍀😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *