De Kickoff van seizoen 2019

De kickoff van het seizoen 2019🏁

Afgelopen zaterdag mochten we na een winterstop ons span weer uit zijn winterslaap halen, om op Assen tijdens de voorjaarstraining van de KNMV de eerste rondes te gaan rijden van het nieuwe seizoen.

Het reserve blok hebben we laten reviseren door Sven Jenik en het span hebben we zelf nagekeken en netjes gezet. Het team was helemaal klaar om zaterdag ochtend in het ochtendgloren om 04.30u te vertrekken richting Assen. Na een voorspoedige rit kwam het team aan om 08.10u. We hadden voor deze dag tezamen met Team Talens een pitbox gehuurd. Het team had er veel zin in en na het begroeten van alle andere teamgenoten werd alles klaargezet in de pitbox. Jarno arriveerde even later.

Na een korte rijdersbriefing was het tijd voor de eerste sessie. Wout &Jarno hadden afgesproken om rustig aan te beginnen. Zo kon Jarno goed wennen aan het span en de grepen, en kon het blok ingereden worden. De tweede sessie hebben ze hetzelfde gereden. Na de lunch volgde de derde sessie hierin bouwden de mannen het tempo al lekker op en werd er een rondetijd van 1,58 gereden. De mannen zitten samen goed op hun plek en het voelt vertrouwd. Zo wordt ook de 4e sessie gestart maar in de 2e ronde komen ze na een stuurfout even in de grindbak terecht. Gelukkig kunnen ze na de training wel weer hun weg vervolgen. In de pitbox is het span volledig nagezien en schoongemaakt. In de 5e en laatste sessie rijden de mannen nog een aantal ronden waarin ze een 1,56 op de klokken zetten. Het team is heel tevreden en rond deze trainingsdag met een goed gevoel af!

We kijken met zijn allen uit naar het eerste raceweekend in Hengelo. In de tussentijd zal het team niet stilzitten. Het team is bezig met een nieuw project om het comfort omtrent het racen weer wat gemakkelijker te maken. De afgelopen jaren zijn we met het groeien van het team ook zachtjes aan uit onze aanhanger gegroeid. Hierdoor hebben Wout en Mathilde besloten om naar een grotere aanhanger uit te kijken en aan te schaffen, dit is gelukt😃 We zijn met het team al een poosje bezig om de aanhanger netjes te zetten, deze te voorzien van een goede inrichting voor het gemakkelijker vervoeren van alle benodigdheden.

Henk Teerink, Damon Teerink, Henk Mannes en Edwin Langeberg, bedankt voor de mooie en leuke foto’s!

Een sportieve groet van het Team🏁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *