Val de Vienne 2018

Afgelopen week was de voorjaarstraining in Val De Vienne. Het was al erg vroeg volgeboekt en eigenlijk was er voor ons geen plaats meer. We zijn toch gegaan voor de bakkenistencursus voor Edwin, deze was op maandag & dinsdag.
We zijn maanden bezig geweest om van een Bestelbus een Racecamper te maken. Dit is ook gelukt maar door de bijkomende papierwinkel was het kenteken niet op tijd binnen. Als noodoplossing hebben we een camper met trekhaak gehuurd. Nu zorgen dat de rest klaar is voor onze eerste race in Oschersleben.

Nadat we thuis ook al in de sneeuw hadden geladen was het ook in frankrijk feest. Tijdens de ochtendsessies viel er geregeld wat sneeuw uit de lucht. In de middagpauze mochten wij voor het eerst de baan op.
Voor Edwin zijn eerste ervaring op een echt circuit.
Smiddags heeft hij zijn theorie behaald . Dinsdag mochten we voor de cursus weer de baan op. Ondanks dat Edwin zijn licentie heeft behaald ontbrak het hem aan het zekere gevoel op de baan. Hij heeft besloten om verder niet meer in actie te komen als bakkenist.

Omdat Erwin dit jaar ook een stap terug heeft gedaan moesten we op zoek naar een nieuwe vaste bakkenist. Deze hebben we gevonden in onze pitbox: Hans de Vries. Hij heeft de afgelopen jaren samen gereden met Michiel de Groen. Gelukkig hebben we de woensdag en donderdag nog bij kunnen boeken. Zodat we nog wat rijtijd hadden samen. Dit beviel goed en we hebben nog een aantal sessies kunnen knallen.

We zijn erg blij dat Hans deel uit wil maken van ons team en hopen op een mooi seizoen.
We gaan nu door met onze werkzaamheden; de nieuwe kuip verder afmaken en de laatste puntjes in onze camper afronden. 27/28/29 april is onze eerste race voor het ONK/IDM in Oschersleben. Tot dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *