Hengelo 2018

Het weekend van Hengelo is een feit🏁
We zijn op de terugweg naar het Zeeuwse dus ik zie mijn kans schoon om even een update van het weekend te plaatsen.
Het was een enerverend weekend.
Vrijdag is het team net na de middag vertrokken richting Hengelo. Na een rit met af en aan een kleine file kwamen we aan het eind van de middag aan in Hengelo.
Dit weekend waren ook alle kinderen van het team mee. Een grote hulp met het alles opbouwen en een boel gezellige bedrijvigheid. De tent werd snel opgezet, de verse soep werd opgewarmd en alles was klaar voor zaterdag.
Zaterdag hadden we om 12u de eerste kwalificatie. Het span liep lekker en we hebben deze rondes benut om tot een goeie afstelling te komen. Aan het eind van de middag hadden we de tweede kwalificatie om 16.30u. We hebben dit keer maar 2 rondes gereden en hierna kwam het span binnen met wat puntjes die aandacht verdiende waardoor we verder niet meer hebben gereden. We hebben hierdoor een 15de startplaats gekregen waarmee op zondag de 2 races zouden starten. ‘s Avonds hebben we met z’n alle genoten van de Nasi en zijn we nog een dansje wezen doen in de feesttent 💃🏾🕺🏽🍹
Vandaag (zondag) startte de eerste wedstrijd om 11u, het was prachtig weer, het team had er zin in dus “off we went”!!🌞😎 We begonnen op de 15 plaats en pakte in de eerste 4 rondes al 6 plaatsen!! Hierna klopte Hans af. Zijn arm, die hij afgelopen weekend geblesseerd had in Oshersleben, verzuurde dusdanig dat hij het te riskant vond om door te rijden. Na de race werden we benaderd door een collega rijder Nicolas Carré. Zijn blok was kapot gegaan en zijn passagier moest nog een wedstrijd op een stratencircuit rijden, om een goedkeuring te krijgen voor de race op Ilse of man. Nicolas vroeg of wij de tweede wedstrijd met zijn passagier wilde rijden. Hans was het er mee eens en we hadden van alle officiële instanties groen licht. Alles in gereedheid gebracht voor de 2de race. De 2de race was om 17.15u en deze heeft Wout samen met Freddy Lelubez gereden. Weer startte we vanaf de 15de startplaats en in de eerste ronde haalde Wout en Freddy al 3 spannen in. Het werdt een spectaculaire race met een prachtige 6de plaats als finish🏁😃🤗
We hebben met z’n alle genoten van deze mooie race, het prachtige weer, de aanmoedigingen van alle mensen die bij ons zijn wezen kijken, de fijne collega teams die altijd met ons meedenken en van het zonnige weekend!! 🏁☺️🌞😎
Al onze sponsors willen we via deze weg weer bedanken voor hun hulp om ook dit mooie weekend weer waar te kunnen maken!
Over een aantal weken staat Mettet op de kalender. We gaan ons hiervoor weer voorbereidden zodat we ook daar hopelijk weer een mooie prestatie kunnen neerzetten. Tot dan!
🌞Zonnige, sportieve groet van het gehele team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *